Volitve 2011

Po ogledu prvega soočenja naših rešiteljev si ne morem kaj, da ne bi naredil ene analize:

Pa kar lepo po vrsti:

1. Najprej obdelajmo TRS, ki jih na soočenju ni bilo. Skupek ostarelih hipijev, ki nikoli v življenju niso zares delali, zdaj pa oni bi. (to me spomni na vic o biseksualcu, to je ta, ki bi seksal).
2. Desus, Erjavec je faca, dobil bo svojih 8%, da bo na koncu lahko po stari navadi zminiral karkoli, vmes pa bo še kako bedasto povedal (čeprav, neke fore so mu prav originalne in smešne).
3. LDS, zgodovina.
4. SNS, do sedaj sem bil njihov volilec. Kljub 20 letom v parlamentu pa niso naredili nič koristnega. Verjetno bodo dosegli prag, so ali niso notri, vseeno. Burkeži.
5. Lista Virant, biseksualci (glej 1. točko). Po moje bo dobil slabih 10%, javni uslužbenci so ga itak že odj*****, sedaj pa ga bo še raja (kaj hudiča rabi 3.000€ podpore za brezposelnega, če zna zaslužiti 4.000€ mesečno). Pacek.
6. SDS, še nimam mnenja. Janša je edini pripravljeni na te volitve, je pa tudi že tako dolgo del te naše samostojne zgodovine (kjer je imel v glavnem preko trgovine z orožjem samo on korist), haska pa nobenega od njega/ njih. Zmagal bo, ampak premalo močno, da bi kaj naredil, če pa bo že hotel, ga bodo z referendumi zminirali.
7. Jankovič, on si predstavlja politiko kot tolige, kramp in lopato, delovne brigade, cesto bartstva i jedinstva, … Tudi Nemčija ima večino avtocest zgrajenih v Hitlerjevem času. Po moje bo dobil glasov nekje med SNS in Desus.
8. SD, Pahorja ne razumem. Ali se dela norca iz Slovencev ali pa ga je res kdo (verjetno še večja budala Križanič) prepričal, da so kao ful dobro delali. Po moje bo v parlamentu, kakšne vidnejše vloge pa ne bo igral.
9. Zares. Golobič je drugi najboljše pripravljen za Janšo, zna prepričat, še vedno me preseneča, da se kar solidni ljudje (v Radgoni) odločajo za njegovo stranko. Meni je sumljiv, bo pa vseeno drugi (po moje krepkih 10%).
10. SLS, saj Žerjav je prijazen, ni pa retorik. Ne bo prepričal ljudi, pa tudi če bi jih, nisem prepričan, da zmore(jo) kaj več.

11. SMS, ki jih ni bilo na soočenju, je pa bil zadnjič Krajnc po TV. Po moje ne bodo not.

Zaključek. V driski iščemo drek, Janša bo zmagal, vsi ostali bodo opozicija, naredilo oz. izboljšalo se ne bo nič, če se bodo zgodile spet predčasne volitve se bodo hitro, drugače pa bo čez 4 leta spet zmagal Pahor.

One Response to “Volitve 2011”

  1. Sergej Says:

    Nikolaj, mislim, da bi umrl od lakote, če bi delal kot vedeževalka. xD

    A važno, da si čelavega trofo. Brez njega pač ni poštenega špetira. Saj smo konec koncev le Janezi… ;)

    lp

Leave a Reply