Vegetarijanec* DS na skrivnem pohodu

Danes, dne 10.8.2008 zjutraj so se v skriti dolini nekje pod slovenskimi gorami začele dogajati čudne stvari. Vegetarijanec DS je hotel pojesti en hlod, rešila ga je prisebnost JU, ki mu je najhujšo lakoto potešil s sendvičem, katerega skrivnostne sestavine pa DS niso bile preveč po godu.
Kasneje se je DS kljub prepričevanju ostalih članov ekipe odpravil na skrito nalogo, in sicer peš v najhujšo goščo. Med pripravamai je zaupal edino svoji asistentki. Med sledenjem smo opazili skrivne znake, nasad bojnih strupov, čudne meglice utekočinjenega dušika (zakaj hudiča ga potrebuje nam ni uspelo odkriti - morda kuri bradavice), veliko se je posvetoval z asistentko, postavljal čudna obeležja in uporabljal najsodobnejšo dokumentacijsko opremo.

Pot nas je vodila preko prepadov in mimo mogočnih voda.

Ko smo že mislili, da smo odkrili, na kakšni skrivni nalogi je DS, smo prišli do jezera, v katerega črnih globočinah se je skrivala prava resnica. Do nje smo se dokopali z uporabo našega skrivnega orožja (glavne sestavine so pohani lignji, tatarska omaka, zelena solata, zeljova solata, kumarice, paradižnik in radler). In resnica je bila čisto enostavna.

DS ne mara vložene paprike, fuj, fej, fuj in fej!

PS, kako pa smo uživali danes in nas baterije niso izdale pa si oglejte, kje drugje kot na starem mestu.

* Vegetarijanec- beseda izhaja iz Indijanščine in pomeni “slab lovec”.

4 Responses to “Vegetarijanec* DS na skrivnem pohodu”

  1. domovoj Says:

    Uf, koliko netočnosti! :???:
    DS ni vegetarijanec, res pa je, da tudi lovec ni in da zato na njegovem krožniku konča zgolj perjad, pa še to redko.
    Tudi tisti sendvič z dotičnim JU nima kaj dosti opraviti, krivec obupnega okusa je določena prehrambena firma, ki s tovrstnimi artikli zalaga bencinske pumpe.
    Res je edino to, da zgoraj omenjenega pustolovca danes boli takorekoč vse, kar zna od človeškega telesa našteti nadebuden študent medicine.
    10 ur hoje, skoraj 40 km in več kot 1000 višinskih metrov … :neutral:

  2. admin Says:

    To sploh niso netočnosti, to je samo par ocvirkov (ki jih ti itak ne ješ), da je štorija bolj sočna in mastna. Imajo pa vsi resnično ozadje, saj pa ja piše na internetu :-)
    Boli te pa od tega, ker smo premalo hodili, preveč posedali in samo enkrat izvedli “Ultimate survive”.

  3. Smorny Says:

    Če ne boli, ne veš, da si živ!
    DS: dobrodošel med slabimi lovci :)

  4. Pohorje Express Says:

    […] Nekaj malega o turi je zapisal tudi Nikolaj v zapisu Vegetarijanec* DS na skrivnem pohodu. […]

Leave a Reply